7 måder at administrere pauser som en hjemme-baseret virksomhedsejer

Denne uge i løbet af en coaching session, delte en af mine klienter hendes igangværende kamp med administration af “pauser” hele dagen. Når hun følte behov for at få fra sit skrivebord og strække hendes ben, fandt hun sig i køkkenet.
Som følge af denne vane er hun nu 20 pounds tungere, meget ubehageligt og yderst utilfredse med sig selv.
Dette fænomen er desværre alt for almindeligt blandt iværksættere, der overgår fra verdens uden arbejde til arbejder hjemmefra.
Hjem business præsenterer udfordringer normalt ikke oplevet mens arbejder i corporate eller “udenfor” verden og forvalte pauser er en stor en.
Når du arbejder uden for hjemmet, en pause kan blive brugt af en vandkøler, i en kantine, eller udenfor på en bænk, chat med en medarbejder. Når du bruger din pause i virksomheden kantine, du finde sjældent en velassorteret køleskab og skabene chock fuld af mad til din rådighed.
Når du arbejder fra hjemmet, din pause steder ikke er helt så omfattende og fordi det er meget usandsynligt, du vil bruge denne gang sidder i et soveværelse eller taler til dig selv i badeværelse spejl, er køkkenet det mest logiske destination.
Hvordan du bruger dine pauser i hjemmet kræver lidt kreativitet og en masse disciplin. Ved at give dig muligheder, sætte grænser og skabe sunde vaner, vil det ikke tage lang tid for dig at omdirigere dig, når du finde dig selv glide mod køkkenet.
Her er 7 enkle muligheder for at få dig i gang:
1. Grib din remote telefon, hovedet for en græsplæne stol og ringe til en ven. Dette ikke alene løser “bryde” men også bekæmper de følelser af isolation, der ofte påvirker hjem-baserede virksomhedsejere. Det vigtige ting at huske her angives grænser for dig selv. Anlægge en 15 minutters pause regel og håndhæve det, ellers kan du tabe en hel eftermiddag.
2. hente din mail. Om postkassen ligger for enden af din indkørsel eller bare ned ad gaden, er dette den perfekte mulighed at strække benene og få noget frisk luft.
3. Afspil dine yndlings CD og lytte til sangen, der tager dit sind helt off dit arbejde. Nyde en afkøle klasse af juice eller en velsmagende kop te, mens du fordybe dig i musikken. Hvis du føler dig lidt træg, pop en livlig tune ind på din boom box og sparke op dine hæle! Der er ingen bedre energi-boost end en god boogie!
4. gå en tur rundt om blokken. Tage din hvalp med dig og to stearinlys med en flamme. Lære at kende dine naboer, holde dit kæledyr sundt og nyde den store udendørs.
5. meditere. Der er intet som en middagstid meditation til at frigøre dit sind og slappe af kroppen. Fordelene er enorme og påvirke alle områder af dit liv og virksomhed.
6. sæt køkken timer. Oprette bestemte tidspunkter i løbet af dagen, når køkkenet er off grænser og holde sig til dem.
7. feje forstuen eller støvsuge stuen. Det kan ikke være spændende, men det vil give dit sind pause det behov, og vil spare dig tid andetsteds så du kan bruge det med familie og venner. Et par lidt rengøring pauser i løbet af dagen virkelig tilføje.
Hvad andre ideer kommer til at tænke for dig?
Deres succes og wellness alle koges ned til disciplin, kreativ tænkning, og at være blid med dig selv. Ikke slå dig selv, hvis du har oprettet vaner, der er kontraproduktive. I stedet, søge løsninger og træffe passende foranstaltninger.
Det handler om at udvikle strukturer og processer, og når du opdager at du har magt til at designe dine egne aktiviteter, du vil skabe fantastiske resultater for dig selv.
2006 © Laurie Hayes – Ulla kilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.