De mange fordele ved videokonferencer

Næsten alle er bekendt med videokonferencer i dag, og med god grund. Videokonference er praktisk. Video conferencing sparer penge. Videokonferencer gør penge. Og det er så meget lettere, end det plejede at være.

Jeg ved, fordi jeg har installeret en af de første videokonference-systemer til en tidligere arbejdsgiver, da jeg kørte information systemer afdeling af en stor virksomhed. I disse dage, som betød en meget betydelig investering i udstyr og installere en dedikeret ISDN-linje (det var da 56kpbs blev anset for blændende hurtigt!). I første omgang var det ikke let at overbevise folk til at sidde foran en 25-tommer TV for en 30-minutters video konference i stedet for rejser og opgive disse nice rejser refusioner, men de indså hurtigt de mange fordele. Resten er historie.

I dag, selvfølgelig, blevet videokonferencer del af at drive forretning. Der er ikke længere en grund til at spilde tid og penge på rejse, og teknologien har avancerede til et punkt, hvor der er en løsning til ethvert conferencing behov. Lyd, web og video alle sammen med til at give skæret konferencetjenesten løsninger skræddersyet til noget fra one-on-one til store konferencer med Q&A sessioner og private chat. Der er endda løsninger bestemte industrier såsom bogføring, bankvirksomhed, forsikring eller juridisk.

Hvorfor er videokonferencer så vellykket, når andre teknologier er kommet og gået? Fordi det er praktisk og omkostningseffektiv. I en tid med skyrocketing omkostninger til gas, air travel og hotel accommodations, gennemføre videokonference møder giver mere mening end nogensinde. Og ud over at spare tid og penge, videokonferencer fra ens kontor eller bestyrelseslokale er meget mindre stressende end et møde efter en dag med hassling med førerhus, lufthavnssikkerhed, forsinkede flyvninger og forkludret hotelreservationer.

Men skæret Konferencetjenesten er vokset ud over blotte tid og omkostningsbesparelser; Det er blevet en forretningsmulighed og strategisk fordel. Konferencer kan registreres og stilles til rådighed for call-in afspilning. Moderation værktøjer giver mulighed for store konferencer med telefonistekspederede tjenester, gratis audio call-in og unikke ben til at spore fremmøde. For særligt vigtigt opkald, kan conferencing virksomheder og tjenesteudbydere hjælpe til et professionelt udseende, og sørg for, at alt går rigtigt.

Himlen er grænsen, når det kommer til nye og spændende bruger til web casting og videokonferencer. Vi har set nyt produkt annonceringer ved hjælp af teknologi, at nå langt flere potentielle kunder end konventionelle pressekonferencer. Webinarer give nye måder at uddanne mennesker eller at gøre salg præsentationer. Og dagens office værktøjer kan nemt integreres i en konference. Dele PowerPoint præsentationer, dokumenter og endda programmer er let, som er multiparty video og virtuelle whiteboards.

Allerbedst, kræver videokonferencer ikke længere en stor investering i selskabskapital. Web, video og lyd conferencing serviceudbydere kan hurtigt få dig op og køre, ofte uden setup gebyrer, stejle pr. minut afgifter eller irriterende kontrakter. Med alle, der er tilgængelige i dag, er spørgsmålet ikke længere hvis en virksomhed har råd til professional, forkant videokonference, men om det kan tillade sig ikke at bruge den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.