Få en kontant udbetaling på en struktureret bilæggelse

Det er ikke ualmindeligt for folk, der er begunstigede af en struktureret bilæggelse at sælge nogle eller alle af bosættelserne for en kontant udbetaling. Grunde til at sælge en struktureret bilæggelse varierer, men processen for at få kontanter for en struktureret bilæggelse er det mere eller mindre den samme på tværs af alle stater i USA.

Der er mange forlig-Køb selskaber, der tilbyder en række planer for at købe en struktureret bilæggelse og tilbyder en instant kontant udbetaling. De planer, der tilbydes af disse selskaber er nyttige for at opnå et engangsbeløb for at tilbagebetale gæld, finansiering collegeuddannelse eller benytter en forretningsmulighed. Da der er mange finansielle virksomheder, som køber bosættelser, er det i de bedste interesse for sælgeren at søge råd hos sin advokat og finansiel rådgiver før de beslutter at gøre forretninger med en særlig struktureret bilæggelse selskab.

En online forskning bør give oplysninger om en række struktureret bilæggelse virksomheder, som man kan besøge online. De vigtigste faktorer, der bestemmer valget af en struktureret bilæggelse køber omfatter renter, købers finansielle formåen, købers ry for fair behandling og hans forhold til forsikringsselskaberne eller de faktiske betalere af den struktureret bilæggelse rater. Da den kontante udbetaling er mindre end værdien af forliget sælges, bør man aktivt opsøge en køber, der tilbyder maksimal kontant udbetaling for bosættelserne sælges. Omkostninger ved salg af en struktureret bilæggelse omfatter også serviceafgifter, lukning gebyrer, mægler gebyrer og retshjælpsforsikring.

Ansvaret for at få bedst ud af salget af struktureret bilæggelse påhviler sælgeren. Dette betyder han har at være opmærksom på minimum ventetiden, hvis nogen, at staten kan pålægge salget af et struktureret bilæggelse samt andre statslige og føderale regler, der styrer salg af en struktureret bilæggelse.

En skriftlig retskendelse godkende salget af struktureret bosættelser er nødvendigt for sælgeren at modtage kontant udbetaling. Rettens godkendelse kan sælgeren at være i stand til at bevise, at salg er det bedste middel til at opnå likviditet til rådighed for ham. Mæglere, der er vidende om de retslige procedurer involveret i salg af struktureret bosættelser kan tilbyde nyttige hjælp til sælgeren og hans finansielle rådgiver. Hele processen med at opnå en kontant udbetaling kan tage op til 60 dage og omfatter indgivelse af en anmodning til forlig køberen, undertegnelsen af de afsluttende dokumenter af de to parter, og de juridiske formaliteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.