Hele livsforsikring forklaring

En hele livsforsikring forklaring bør være obligatorisk læsning for alle, om at købe livsforsikring. Hele livet, har efter min ydmyge mening, i de seneste år fået en dårlig rap. Folk har tendens til at købe tidsbegrænset livsforsikring, fordi det er billigere. Selv om jeg mener, at en god sigt forsikring kan tage sig af de forsikring behov af de fleste mennesker, er en god hele livsforsikring værd at kigge på.
Garanteret død udbytte
Død fordelen af en hele livsforsikring er garanteret til at holde niveauet for varigheden af politikken. Hvis du tænker over det, betyder der en levetid. Denne type af garanti kan ikke være nøs på. Præmier for dit hele liv forsikringspolice er garanteret aldrig til at stige. Dette er også en meget vigtig funktion. Politikken kan aldrig blive annulleret af forsikringsselskabet.
Kontant værdi ophobning
En hele livsforsikring har kontanter værdier, at kontanter, der er tilgængelige for dig, hvis du skal bruge det, når som helst. Du kan overgive din politik og få kontanter, at politikken har akkumuleret, eller du kan tage kontanter i form af et lån og stadig holde din politik. Kontant værdier af din politik ophobes skatte-udskudt, hvilket betyder, at mens kontanter er akkumulere interesse du betaler ingen skat på renter. Når du tage ud kontanter betaler du skatterne derefter. Du også låne på grundlag af skattefrie.
Udbytte
Som de fleste hele livsforsikringer er deltagende politikker tjene du udbytte på din politik. Hvert år livsforsikringsselskab erklærer et udbytte, en del går til politik ejere, der ejer en hele livet politik. Du kan tage dit udbytte i kontanter, virksomheden vil sende dig en check hvert år, du kan forlade udbytte for at ophobes interesser eller du kan vælge at købe indbetalt tilføjelser med dit udbytte. Indbetalt tilføjelser er engangspræmie politikker af samme type, der er hele livsforsikring.
Ophævelse af Premium handicap rytter
Du kan føje en ophævelse af premium rider til din politik, hvori det hedder, i en nøddeskal, at hvis du skulle blive deaktiveret, når som helst efter seks måneder af handicap, livsforsikringsselskabets vil betale præmier for dig. Det er ligegyldigt hvor længe du er deaktiveret, de vil betale præmier, selv om det er for resten af dit liv.
Utilsigtet Death fordel
Dit hele liv politik, kan du tilføje en utilsigtet død fordel rytter, hvori det hedder, at hvis du skulle dø i en ulykke forsikringsselskabet vil betale din fordel dobbelte af livsforsikring du ansøgt om.
Der er et utal af andre fordele til hele livsforsikring politik klik linket nedenfor for at få yderligere oplysninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.