84 Procent Af En Families arbejdsløshedsunderstøttelse Kommer til At Cobra

Hvad er årsagerne til, at Præsident George W. Bush for at have blokeret efter valget kongressens forsøg på at lave en ned betaling på en anti-recession program, der sigter på jobskabelse og sende penge til den pressede lande, som skal balancere deres budgetter, mens han kæmper med stadigt stigende efterspørgsel på grundlæggende tjenester, som Medicaid og hvad der er tilbage af det program, vi plejede at kalde velfærd? Velfærd revision var en signatur forårsage af 1990’erne, en centerpiece af Præsident Bill Clinton ‘s bestræbelser på at remake af det Demokratiske Parti’ s image og en nådesløs efterspørgsel af kongressens Republikanere fast besluttet på at tørre op, Klik her hvad de anses for spild af de sociale udgifter. Det er ikke kun den vilde udsving i aktiemarkedet, vand-køler vittigheder om pensionering konti, der er nu 201(k)s. Det er uforståeligt, at fjumre rundt i vores nuværende præsident gennem hans lamme-duck periode, hans bizarre afslag på at give godkendelse til en økonomisk pakke, der hjulpet nogen eller noget, der er ikke en stor bank eller en Wall Street-finansielle institution.Denne forsinkelse kan meget vel være den mest uhyggelige udvikling af disse skræmmende gange.

i Mellemtiden, data fra Maj til 2020 viser, at 26% af Amerikanerne kunne ikke brødføde sig selv uafhængigt af hinanden, og da dette nummer fortsætter med at gå op, det vil blive mere og mere umuligt at ignorere det faktum, at skabet er faktisk bare, og at det engang rigeste nation i verden, er nu en nation af tiggere. SCADA drives med brug af gemte data. Selv om indtastning af data eller arbejde på den mest kedelig verden, hvis du kan få din fod på stigen, så er det en start på en ny karriere. Økonomer mener, at arbejdsløsheden vil stige til 8 procent eller endda 9 procent næste år.

Selv, at der er en fjern tilstand i sindet. Den argumentation, som torturerer sindet. Er IRS gjort, at sende den første bølge af stimulus kontrol? En mere rimelig forventning er, at med den økonomi, der allerede svundet ind til det halve et andet 20% af full-time job bliver nødt til at være tabt i de kommende måneder i en bølge af konkurser, som hidtil har været holdt tilbage af forskellige hasteforanstaltninger, såsom midlertidige ydelser ved arbejdsløshed, moratorier om udsættelser og tvangsauktioner, forsinkelser i de studerendes lån tilbagebetaling, tre-måned afgift, helligdage osv. For at holde det finansielle korthus fra pancaking den AMERIKANSKE føderale gæld var nødt til at gå fra $21 milliarder til $28 billioner i en forholdsvis kort tid, og hvor meget længere denne kan gå på, er nogens gætte, men der synes at være enighed om, at det ikke kan blive ved for evigt. Overvej, for eksempel, at en af de ledende indikatorer for fattigdom – er en stigning i antallet af personer, der er berettiget til madkuponer – steg 10 procent i perioden fra August 2007 til August 2008. Ifølge Center for Budget og Politiske Prioriteringer, som undersøgelser af virkningen af den føderale politik, de fattige og arbejderklassen, en ud af fem børn, der allerede modtager madkuponer, en sats, der svarer til den lavkonjunkturer i begyndelsen af 1980’erne og 1990’erne. Fortalere for de fattige forventer, at et rekordstort antal af Amerikanere vil være modtager madkuponer, når de nye numre, der er optalt i løbet af de kommende uger.

Grundlæggende kontant bistand til de fattigste familier er skrumpet betydeligt siden 1970’erne og 1980’erne. I de fleste stater, voksne, der ikke har børn og ikke-handicappede, er ikke berettiget til støtte. Siden sidste gang, økonomi klarede sig så dårligt, ændringer i dagpengesystemet system, kombineret med en transformation af arbejdsstyrken til at omfatte langt flere deltids-og lavtlønnede arbejdstagere, ikke har efterladt et flertal af arbejdstagere ubeskyttet af denne grundlæggende fordel. Når et massivt flertal af befolkningen bliver nødlidende, hvad der skal blive af verdens største supermagt, den uundværlige nation, den lysende fyrtårn for frihed og demokrati, og indbegrebet af det-kan-ånd med frihed og retfærdighed for alle?