Lær de skattemæssige fordele en fleksibel-fordele plan

Fleksibel-fordele Plan (Skildres) er en medarbejder fordele plan, som hjælper medarbejdere til at spare betydelige beløb i skat ved at betale visse udgifter fra indkomsten før skat. Nogle af de støtteberettigede udgifter fra før skat indtægter er medicinsk, vision, dental, ældreplejen og afhængige af pleje. Alle statsansatte, der får en almindelig lønseddel er berettiget til at deltage i den fleksible-fordele plan.
Fleksibel-fordele Plan prale hovedsagelig tre komponenter:
-Sundhed fleksible udgifter konto (HFSA)
-Afhængige pleje godtgørelse konto (DCRA)
-Sygeforsikring premium fradrag
Fleksibel-fordele Plan refusionerne foretages lejlighedsvis, for det meste en gang i en uge. Du vil modtage erklæringer, som hjælper dig med at holde sig opdateret på din konto. Hurtig information om din konto kan tilgås ved hjælp af kunde servicelinjen eller e-mail.
På grund af programmets skat undtaget funktioner regulerer forbundsregeringen strengt fleksibel-fordele Plan. FBPs er reguleret af sektioner 125 og 129 af Internal Revenue kode (IRS). Derfor er det tilrådeligt at revidere IRS reglerne, før du tilmelder dig. Hvis du ønsker at tilmelde sig Skildres, så er det bedre fra din side at diskutere, hvordan programmet kan gavne dig med dine finansielle planner eller skatterådgiver.
Hvordan virker en fleksibel-fordele Plan?
På tilmelding i en fleksibel-fordele plan du først nødt til at beslutte, hvor meget beløbet skal du afsætte til din afhængige pleje godtgørelse konto og/eller sundhed fleksible udgifter konto. Når du har rettet et bestemt beløb til din konto, vil din arbejdsgiver fratrække beløbet hver måned fra din løn til planen om fleksibel-fordele. Den fratrukne beløb krediteres straks til dine konti, du allerede har angivet.
Refusion
Når du havde mødt med en støtteberettiget udgift, kan du indsende et krav om tilbagebetaling. Mens du indsender et krav, Sørg for at du har angivet alle nødvendige dokumenter støtter din påstand. Refusionerne foretages generelt ugentligt.
-Sundhed fleksible udgifter konto (HFSA)
Samtidig med at indsende et krav om tilbagebetaling, først indsende alle din sundhedspleje krav efter din sundhedspleje planen. Hvis der er ethvert beløb, som ikke er dækket efter din sundhedspleje planen, kan du kræve beløbene for godtgørelsen med din sundhed fleksible udgifter-konto. Mens du indsender et krav, Sørg for at du har angivet en kopi af en forklaring af fordele (EOB) eller din kvittering med din fleksible-fordele planlægger refusion anmodning.
-Afhængige pleje godtgørelse konto (DCRA)
Du kan indsende et krav om dine afhængige pleje udgifter ved at give en kopi af din kvittering til en fuldstændig fleksibel-fordele planlægger refusion anmodning. Du kan også give en fuldstændig tilbagebetaling anmode underskrevet af din afhængige behandleren.
Overvågning af din konto
Det er tilrådeligt at holde et vågent øje på din konto hver gang du laver en fordring, eller når nogensinde du får en fleksibel-fordele planlægger refusion check. Generelt vil du også få en forklaring af fordele, som viser din opdaterede oplysninger om indskud, påstande du havde indsendt, hævder du var betalt og det resterende beløb, du har i din konto.
Ud over dette, vil du blive forsynet med en konto statusrapport, i de fleste tilfælde tre måneder før din fleksible-fordele planlægger udgang. Rapporten viser dine samlede konti og minder dig om at indsende eventuelle udestående fordringer. Dette hjælper dig med at undgå enhver fortabelse.
Uudnyttede midler
IRS forordninger, du har brug at konfiskere alle ubrugte midler i projektplanen fleksibel-fordele ved udgangen af året plan. Derfor skal du være meget omhyggelig med at planlægge dit bidrag og sørg for du har indsendt anmodning om alle støtteberettigede refusioner. Sørg også for, at du har indsendt din anmodning med alle dokumentation. Husk på at det er altid bedre at undervurdere dine støtteberettigede udgifter end at overvurdere dem og risikere fortabelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.